#instaquote

Hellooo💁🏼‍♀️ Her kararın verildiği, sendrom diye etiketlenen, kimileri için de yeniliklere adım atılan günden hello olsun! Günün konusu #değişim🦋 Var mısınız değişmeye, cesaret edemediğiniz herhangi bir şeyi değiştirmeye? Değiştireceğiniz şey size kalmış. Bu kaleminiz de olabilir, saçınız da... İlla derinden değişiklik olmasına gerek yok yani. Peki değişim için önce kendinizi tanıyıp, kendiniz ile yolculuğa 🐌 çıkarak tam olarak "Ne" istediğinize karar vermeye ne dersiniz? Hadi başlayalım... 
🔸Siz kimsiniz? Kendinizi nasıl tanımlarsınız? (İlgili yazı için tıklayınız
🔹Yaşamınızda şu an olduğunuz noktaya nasıl geldiniz? Şu ana getiren dönüm noktalarınızı sıralar mısınız?
🔸Geçmişinizden gelen hangi incinmişliklerden, hangi haksızlıklardan, hangi istek, beklenti ve hayallerinizden vazgeçemiyorsunuz?
🔹Şu anda, şimdi bu yazıyı okurken hangi karşılanmamış ihtiyaçlara sahipsiniz?
🔸Karşılanmamış ihtiyaçlarınızın değişiminize katmak için neler yapabilirsiniz?
🔹Kendinizi gerçekleştirmek, hedefinize ulaşmak için eyleme geçtiğinizde kendinizle, geleceğinizle, çevreniz ve dünyayla ilgili hangi korkularınızla yüzleşmeniz gerekecek?

"Askıda sorular" ımıza yenilerini de eklediğimize göre yolculuğunuza şimdi ilk soruyla başlamaya ne dersiniz? #yolculuğunuzdaki ilk adımı atacağınız için değişime nereden ve nasıl başlayacağınızı bileceksiniz ve yaptığınız ufak bir değişim sizi mutlu edecek🎈 “Nasılsa bir yararı olmayacak” sakın demeyiniz. Sizin öncelikli kendinizi mutlu etmeniz ve #içselmotivasyonunuzu sağlamanız gerekiyor🤜🏼🤛🏼 Günün konusunu ışıltılarla bırakıyorum, kapanışımızı da günün cümlesiyle yapacağım: ”Evren sadece hareketi alkışlar, düşünceyi değil"

Instagram @sedaoutofoffice

Mutlulukla kalın
Seda

Sorular için kaynakça: #cesursorular Kitabı

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.