Yeni Bir Vagona Geçiş!

İyi ya da kötü yine koskoca bir yılı bitirmek üzereyiz. Kimimiz için bol öğretili, kimimiz için değişim dolu veya kimimiz için de pek bir şey ifade etmeyen nötr bir yıl olmuş olabilir.

İyi ya da kötü yaşanması gereken her şey seçimlerimize etki edebilecek her bir karar /kişi hayatımıza dahil oldu, yaşandı ve bitti. Hayat da bu değil mi? İnişleri olduğu gibi yükselişleri de kendinde barındırıyor. Şimdi önümüze bakmanın ve anın tadını çıkarmanın tam zamanı!

Selamlayacağımız kocaman bir yıl daha gelirken 2022 yılında neler yaptık, neleri yaşadık?

Peki 2023 yılında neleri taşıyacağız, hangi hedeflerimizi yeni yılın günlerine ekleyeceğiz?

Bu noktada benim de yeni keşfettiğim ücretsiz ve istediğiniz dilde indirebileceğiniz, 2022 yılını yolcularken kocaman kucak açtığınız 2023 yılını şenlendireceğiniz hedef ve hayallerinizi yazacağınız  bir aracı sizinle de paylaşmak isterim: Yearcompass

Bu araç ile;

* Kendinizde öze inerek geçmiş yılınızı gözden geçirip, önümüzdeki yılın planlanmasını yapabilirsiniz. 

*Mutlu anlarınızda veya içinize sinen her bir adımınızda size tekrar aynı şekilde hissettirecek ve bugünkü hayatınızda teknik olarak mümkün bir şey ile tamamlayamadığınız ve yeni yıla aktaracağınız hedeflerini nasıl telafi edebileceğinizi de yazabilirsiniz.

Artık yeni bir tren ve vagon geliyor! Şimdi önemli olan yerinize sağlıklıca oturmanız ve bu vagonda kalarak hayal ve hedeflerinize ulaştığınız durağa gelebilmeniz. Valiziniz dolu, gideceğiniz yer belli. Konforunuz var veya yok, unutmayın ki siz şu an zaten başladığınız noktadan epey bir ilerlediniz😊 

Kendinize katkı sağladığınız değerlendirme saatlerinizin ardından hayatınıza yeni alacağınız alışkanlıklarınızın olmasını dilerim.  

Devam edin!

Seda

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.